Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Titel

Vraag ons naar de producten van Batallé el Único en we kunnen er uren over vertellen. Zó lekker en bijzonder is het vlees van dit Spaanse varken. De producten vallen op door het mooie en sterk dooraderde vlees, de zachte textuur en levendige kleur. En dan hebben we het nog niet gehad over het feit dat dit vlees onvergelijkbaar mals, sappig en smaakvol is. Batallé el Único staat voor vlees rijk aan 'Acido Oleico', ofwel enkelvoudig onverzadigde vetzuren. Het is een complete bron van vitamines zoals B1, B6, B12 en tal van mineralen.


Dit verfijnde stukje vlees is perfect om als een exclusieve lijn naast je reguliere assortiment aan te bieden.
De fijnproever zal dit zeker waarderen; eenmaal geproefd is voor altijd fan. 

Wat maakt Batallé el Único zo bijzonder?


» Intramusculair vet

» De gezonde vetten 'Acido Oleico' hebben een positief effect op het cholesterol

» Keten in eigen beheer

 » Ideaal product als extra - of exclusieve varkensvleeslijn

» Ontzettend smaakvol; het vlees heeft weinig opsmuk nodig


Onze favorieten:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Premium Ribs

Dikgesneden vleesribben van de buik. Door de dikke laag van het vlees hebben deze ribben een zachte bite. Per 2 stuks verpakt in vacuüm. Heerlijk op de barbecue! 

Bacon

De varkensbuik zonder been of knars. Voor Nederlandse begrippen is dit een 'vet' stuk vlees, maar júist door het vet heeft dit vlees een bijzondere smaak. Erg geschikt om in zijn geheel te grillen of langzaam te garen in de oven of op de barbecue. De bacon is zonder zwoerd. 

Solomillo

Varkenshaasje zonder ketting. Per stuk verpakt. Er hoeft niets aan te gebeuren. Je kunt de solomillo in zijn geheel braden of er medaillons van maken. Heerlijk van smaak. 

Lomo

Gehele uitgebeende varkensrib/filet. UIteraard geschikt om filetlapjes van te snijden. Door het hoge vetgehalte (intramusculair vet) blijft het vlees lang mooi op kleur en heeft het geen vochtverlies. Het filetlapje mag rosé gebakken worden.

Heerlijke recepten voor de consument:

(let op: Engelstalig)

Ribs uit de oven met Honing & Brandy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Ribs met kaas en peer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Rollade gevuld met knoflook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Hamkroketjes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.





Benieuwd naar het complete assortiment? Vraag ernaar bij één van onze vertegenwoordigers of klik op de folder hiernaast.