Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.
De Bacon Gastronomia is een gemodelleerd stuk buik, waarvan eerst de premium ribs gesneden worden. Het stuk dat overblijft is het dikste en tevens het magerste stuk. Dit wordt dan nog kantgesneden op +/-17 cm. Hierdoor is het product winkelkaar.
VAC ±3.0 KG | 600003
De varkansbuik zonder been of knars. Voor Nederlandse begrippen is dit een 'vet' stuk vlees, maar júist door het vet heeft dit vlees een bijzondere smaak. Erg geschikt om in zijn geheel te grillen of langzaam te garen in de oven of op de barbecue.
VAC ±4.2 KG | 600004
De gehele varkensschouder zonder been. Je kunt de schouder in zijn geheel braden en verkopen als rollade of fricandeau. De Paleta is een perfecte grondstof voor eigen hamburgers of braadworst, maar ook in lapjes gesneden of voor ham is deze zeer geschikt. Door de stevige structuur is dit vlees bijzonder smaakvol. 4D staat voor de schoonste snit die verkrijgbaar is. De Paleta 4D is dus winkelklaar gemaakt.
VAC ±4.0 KG | 600005
Varkensnek/procureur zonder been. De gehele nek is kantgesneden en geschikt om procureurlapjes van te maken of om op te binden. Langzaam garen op de grill of in de oven maakt dit vlees bij uitstek geschikt voor Pulled Pork. Óf garen in de oven, licht roken en snijden als vleeswaar voor op de boterham.
VAC ±2.2 KG | 600009
Vlees van de bovenkant van de rib. Je kunt hier karbonades van snijden. Heerlijk voor op de grill!
VAC ±4.0 KG | 600011
Een stukje van de rib met alleen de wervelbeentjes verwijderd, hierdoor is het vlees makkelijk te portioneren. De corona kan ook in zijn geheel worden gebraden. Op de grill is dit vlees een topper.
VAC ±3.0 KG | 600013/600020
Gehele uitgebeende varkensrib/filet. Uiteraard geschikt om filetlapjes van te snijden. Door het hoge vetgehalte (intramusculair vet) blijft het vlees lang mooi op kleur en heeft het geen vochtverlies. Het filetlapje mag rosé gebakken worden.
VAC ±2.8 KG | 600014
De corona is een stukje van de rib, met alleen de wervelbeentjes verwijderd.
In de trio corona vind je 2x6 kroontjes en ± 1 kg lomo.
DS ±4.0 KG | 600015
Varkenshaasje zonder ketting. Per stuk verpakt. Er hoeft niets aan te gebeuren. Je kunt de solomillo in zijn geheel braden of er medaillons van maken. Heerlijk van smaak.
VAC ± 400 GRAM | 600018
De trimmings van de Sparerib. Erg smakelijke stukjes vlees. Bak ze lekker om en om op de grill, óf rijg ze aan een spiesje. Combineert heerlijk met een zachte wasabi-crème.
VAC ±1.5 KG | 600010
» Intramusculair vet
» De gezonde vetten 'Acido Oleico' hebben een positief effect op het cholesterol
» Keten in eigen beheer
» Ideaal product als extra - of exclusieve varkensvleeslijn
» Ontzettend smaakvol; het vlees heeft weinig opsmuk nodig
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.
Dikgesneden vleesribben van de buik. Door de dikke laag van het vlees hebben deze ribben een zachte bite. Per 2 stuks verpakt in vacuüm. Heerlijk op de barbecue!
De varkensbuik zonder been of knars. Voor Nederlandse begrippen is dit een 'vet' stuk vlees, maar júist door het vet heeft dit vlees een bijzondere smaak. Erg geschikt om in zijn geheel te grillen of langzaam te garen in de oven of op de barbecue. De bacon is zonder zwoerd.
Varkenshaasje zonder ketting. Per stuk verpakt. Er hoeft niets aan te gebeuren. Je kunt de solomillo in zijn geheel braden of er medaillons van maken. Heerlijk van smaak.
Gehele uitgebeende varkensrib/filet. UIteraard geschikt om filetlapjes van te snijden. Door het hoge vetgehalte (intramusculair vet) blijft het vlees lang mooi op kleur en heeft het geen vochtverlies. Het filetlapje mag rosé gebakken worden.
De voorverpakte producten van Batallé el Único zijn ideaal om te verkopen via jouw webshop. Maar dat niet alleen: doordat de artikelen reeds geportioneerd zijn, zijn ze daarnaast ook nog eens geschikt als impulsaankoop; dus ook in de fysieke winkel! In het assortiment vind je Hamburguesa (600027), Botifarra (gekruide worst) (600026), Presa (600025), Corona (600023) en de bekende Lomo (600024) en Solomillo (600026). De verpakkingen zijn gevacumeerd.
Benieuwd naar het complete assortiment? Vraag ernaar bij één van onze vertegenwoordigers of klik op de folder hiernaast.