Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Het nieuwe jaar luiden we wederom
feestelijk in met 10 weken lang Beursvullers!

De Beursvullers: je bent ze ondertussen vast al van ons gewend. Vanaf week 2 luiden we het nieuwe jaar feestelijk in met 10 weken lang ongekend scherpe aanbiedingen! Van vleeswaren en kruiden tot maaltijdencomponenten en verpakkingen.

Titel

Na de dure decembermaand let de consument vaak wat meer op de uitgaven en dat is te merken in de verkoop en omzet. Genoeg reden dus om de consument extra te verwennen met acties die je direct uit de Beursvullers 2+1 GRATIS acties haalt.

De Beursvullers bevatten dit jaar allerlei producten, van vleeswaren en kruiden, tot maaltijdcomponenten en verpakkingen. Lok de consument ook in het nieuwe jaar je winkel in en vertaal deze scherpe acties door in jouw winkel!


10 weken lang ongekend scherpe aanbiedingen

Vanaf week 2 profiteer je 10 weken lang van onze 2+1 acties. Gericht op de klassiekers van het ambacht is er voor ieder wat wils.
Bekijk de acties hieronder:

Houd de website in de gaten voor de acties van week 8 t/m 11, of vraag het aan je accountmanager!


Sharing is Caring » van jouw voordeel naar voordeel voor de consument

Ook deze keer moedigen wij je aan om de aanbiedingen door te vertalen naar aantrekkelijke acties in jouw winkel. Het kost jou niets, en het geeft jouw klant dés te meer redenen om nog eens terug te komen. Zeker als je de acties voor de volgende week al goed communiceert. Zo laat je de (nieuwe) consument eenvoudig kennismaken met jouw assortiment.


Heb je daarvoor promotiematerialen nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Samen maken we het weer tot een succes!

Promotiemateriaal

De 2+1 acties zijn meer dan geschikt om door te vertalen naar verschillende acties:

  • 100 gram + 50 gram gratis
    Zowel voor vleeswaren als salades is deze aanbieding inzetbaar. Voor de consument laagdrempelig en toegankelijk, omdat het slechts om één artikel gaat.
  • 2 x 100 gram + 100 gram
    Zeer geschikt wanneer je meerdere producten onder de aandacht wil brengen, zoals bij een vleeswaren-, salade- of combitrio. Voor de gratis 100 gram kun je kiezen voor een product dat nog wat meer bekendheid kan gebruiken


Promoot de scherpe acties offline via posters en topkaarten, maar vergeet ook zeker niet online hierin mee te nemen! Met onze kant en klare narrowcastingsdia's en social media beelden communiceer je eenvoudig alle acties naar je klanten. Voor alle artikelen en mogelijke kortingsacties zijn dia's en afbeeldingen beschikbaar.