Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

2021 starten we extra voordelig!

Het afgelopen jaar wisten gelukkig steeds meer consumenten de weg naar de versspecialist weer te vinden. Laten we hopen dat dat snel ook weer zo mag zijn voor de horeca en de catering. Want hoe vervelend de aanleiding ook is, we zijn natuurlijk wél blij met de aandacht die vanuit de consument kwam. Díe aandacht willen we natuurlijk zo goed mogelijk vasthouden, en daarom willen wij 2021 meteen met een klapper beginnen. En hoe kan dat beter dan met een stevige actie?

TitelWe trappen 2021 af met de derde editie van onze Beursvullers acties; een formule die zich inmiddels meer dan bewezen heeft. Wij hebben namelijk gemerkt dat steeds meer ondernemers deze acties ook daadwerkelijk gebruiken om de consument kennis te laten maken met nieuwe producten en ze te belonen voor hun trouwe bezoeken de afgelopen periode. En daar worden wij blij van! 


10 weken lang ongekend scherpe aanbiedingen

Vanaf week 2 kun je nu 10 weken lang profiteren van onze 2+1 acties, gericht op de klassiekers van het ambacht.
Bekijk de acties hieronder:


Sharing is Caring » van jouw voordeel naar voordeel voor de consument

Ook deze keer moedigen wij je aan om de aanbiedingen door te vertalen naar aantrekkelijke acties in jouw winkel. Het kost jou niets, en het geeft jouw klant dés te meer redenen om nog eens terug te komen. Zeker als je de acties voor de volgende week al goed communiceert. Heb je daarvoor promotiematerialen nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Samen maken we het weer tot een succes!