Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Profiteer nu 8 weken lang van onze 2+1 acties: De Beursvullers!

De Beursvullers: je bent ze ondertussen vast al van ons gewend. Vanaf week 40 kun je weer profiteren van 8 weken lang onkend scherpe aanbiedingen! Van vleeswaren en kruiden tot maaltijdencomponenten en verpakkingen.

Titel

Wie houdt er nu niet van wat extra's? De periode na de zomervakantie let de consument vaak wat meer op de uitgaven en dat is te merken in de verkoop en omzet. Genoeg reden dus om de consument extra te verwennen met acties die je direct uit de Beursvullers 2+1 GRATIS acties haalt.

De Beursvullers bevatten allerlei producten, van vleeswaren en kruiden, tot maaltijdcomponenten en verpakkingen. Lok de consument je winkel in met deze scherpe acties!


8 weken lang ongekend scherpe aanbiedingen

Vanaf week 40 profiteer je 8 weken lang van onze 2+1 acties. Gericht op de klassiekers van het ambacht is er voor ieder wat wils.
Bekijk de acties hieronder:

Extra snel bestellen?

Klik op de afbeelding hiernaast voor de digitale bestellijst.


Sharing is Caring » van jouw voordeel naar voordeel voor de consument

Ook deze keer moedigen wij je aan om de aanbiedingen door te vertalen naar aantrekkelijke acties in jouw winkel. Het kost jou niets, en het geeft jouw klant dés te meer redenen om nog eens terug te komen. Zeker als je de acties voor de volgende week al goed communiceert. Zo laat je de (nieuwe) consument eenvoudig kennismaken met jouw assortiment.


Heb je daarvoor promotiematerialen nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Samen maken we het weer tot een succes!

Promotiemateriaal

De 2+1 acties zijn meer dan geschikt om door te vertalen naar verschillende acties:

  • 100 gram + 50 gram gratis
    Zowel voor vleeswaren als salades is deze aanbieding inzetbaar. Voor de consument laagdrempelig en toegankelijk, omdat het slechts om één artikel gaat.
  • 2 x 100 gram + 100 gram
    Zeer geschikt wanneer je meerdere producten onder de aandacht wil brengen, zoals bij een vleeswaren-, salade- of combitrio. Voor de gratis 100 gram kun je kiezen voor een product dat nog wat meer bekendheid kan gebruiken


Promoot de scherpe acties offline via posters en topkaarten, maar vergeet ook zeker niet online hierin mee te nemen! Met onze kant en klare narrowcastingsdia's en social media beelden communiceer je eenvoudig alle acties naar je klanten. Voor alle artikelen en mogelijke kortingsacties zijn dia's en afbeeldingen beschikbaar. 

Promotiemateriaal extra snel bestellen?

Klik op de afbeelding hiernaast voor de digitale bestellijst. 


Nadat je deze hebt ingevuld kun je deze sturen naar je accountmanager of marketing@vavgroep.nl