Beursvullers programma najaar

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Titel

Waar ben je het allerliefst? De kans is groot dat je - naast thuis of een ver tropisch oord - jouw speciaalzaak als antwoord geeft. Dé plek waar je het grootste deel van je tijd te vinden bent, waar jij jouw ziel in zaligheid in kunt stoppen, en waar één van je hoogste prioriteiten ligt. Wij bewonderen deze tomeloze inzet. Het heeft ons dan ook doen besluiten dit najaar heel anders aan te gaan pakken dan dat je van ons gewend bent. We vertellen je er graag meer over.


Al sinds jaar en dag organiseren we in het najaar een beurs waar voordeel, informatie & inspiratie centraal staan. Deze elementen kun je ook dit najaar van ons verwachten, maar we hebben ervoor gekozen om dit in een totaal nieuwe vorm te gieten. 


6 weken lang
ongekend scherpe aanbiedingen

Vanaf week 42 kun je 6 weken lang profiteren van ongekend scherpe aanbiedingen. En daarmee bedoelen we écht scherpe aanbiedingen, waarbij alle geselecteerde artikelen 2+1 gratis zijn. Deze aanbiedingen hebben we beursvullers genoemd. Het voordeel wat je hiermee spaart hoef je niet te verzilveren; je krijgt het zo van ons cadeau. 


Acties week 42 & 43

Acties week 44 & 45

Acties week 46 & 47

Van jouw voordeel
naar voordeel voor de consument

Net als jij wordt de consument blij van voordeel, en krijgt hij of zij het gevoel iets cadeau te krijgen van jou. Dat blije gevoel zorgt ervoor dat de consument eerder geneigd is bij jou terug te komen. Jij doet iets voor hen, en zij doen graag iets terug voor jou. 


Wij geloven dat je met deze aanbiedingen succesvolle acties in de winkel kunt houden. En daar helpen we je graag bij. Met behulp van de beschikbare promotiematerialen kun je eenvoudig de acties doorvertalen naar de consument. Inspiratiemagazine

Je bent gewend tijdens een beurs veel informatie & inspiratie van zowel ons als de leveranciers te ontvangen. Dit willen we je zeker niet onthouden; in de vorm van een dik inspiratiemagazine lees je alles over de laatste trends, en delen de leveranciers hun laatste nieuws. Dit magazine wordt in week 42 uitgebracht. 


In de tussentijd kun je ook onze laatste editie van Foodnote lezen, door op de afbeelding hiernaast te klikken.
Eindejaarsassortiment

Uiteraard brengen we ook dit najaar een Eindejaarsfolder uit. Aan de hand van dit magazine kun je jouw assortiment voor de Decembermaand samenstellen, maar ook onze vertegenwoordigers staan tot jouw dienst om er een mooie maand van te kunnen maken. 


Veelgestelde vragen

Is er dit jaar geen najaarsbeurs?

Dat klopt. We moeten er zelf ook nog een beetje aan wennen, maar durfden toch die stoute schoenen aan te trekken en het eens over een andere boeg te gooien.

 

Hoe kom ik aan mijn informatie die ik normaal gesproken tijdens de beurs ontvang?

We brengen in week 42 een inspiratiemagazine uit. Daarin vind je artikelen over de laatste ontwikkelingen in de markt, inspiratie en allerlei informatie van onze leveranciers.

 

Ik vond het altijd zo leuk om allerlei dingen te proeven. Wat nu?

Een aantal leveranciers zullen alsnog wat nieuws laten proeven, in de vorm van proefmonsters. Wat betreft het buffet: sorry! Maar je bent altijd van harte welkom om een bakje koffie te komen drinken hoor!


Mag ik het inkoopvoordeel ook voor mijzelf houden?

Wat je met het inkoopvoordeel doet, is natuurlijk helemaal aan jou. Wél geloven we in het delen van het voordeel. Als je jouw klant beloont, krijg je er veel voor terug. 


Zijn er dit jaar nog spaarpunten te verzilveren, zoals voorgaande jaren?

Het voordeel dat je spaart met de beursvullers krijg je nu direct bij aanschaf van de producten. Je hoeft nu niets meer te verzilveren.

 

Hoe betrek ik mijn personeel bij deze nieuwe vorm?

Wij raden aan het inspiratiemagazine in de kantine te leggen, zodat iedereen er in kan lezen in zijn of haar pauze. Door meer achtergrondinformatie te weten, is het veel leuker een bepaald product onder de aandacht te brengen in de winkel.


Waarom heet het Beursvullers?

Met het voordeel dat je spaart gedurende deze actieweken vul je jouw portemonnee, oftewel: jouw beurs.