Datum: 11/09/2020

Dit najaar schakelen we over naar Plan B

Deel dit nieuws
terug naar
nieuwsoverzicht
VAV: Ja
VDB: Ja
Arts: Ja
Inhoud:

Dit jaar is het 45 jaar geleden dat de VAV*groep is opgericht. Het aankomende najaar hadden we dat dan ook groots willen vieren met jullie, maar 2020 loopt nu eenmaal anders dan wij ons allen voor hadden kunnen stellen.
Dat wil niet zeggen dat we de aankomende maanden stilletjes voorbij laten gaan. Sterker nog: we schakelen over naar Plan B, met de B van Beursvullers. 


In 2019 zijn we gestart met deze scherpe acties. Een periode van 6 weken waarin geselecteerde artikelen 2+1 gratis zijn. Dat bleek een groot succes, en niet alleen bij de ondernemer: óok de consument kon genieten van wel erg smakelijk voordeel.


Vanaf week 42 kun je dus weer 6 weken lang profiteren van onze 2+1 acties, gericht op de klassiekers van het ambacht. Dit jaar voegen we daar ook nog een aantal buitenlandse specialiteiten aan toe. Zo ontvang je bijvoorbeeld in week 42 & 43 bij aankoop van een hele Parmaham, twee Mortadella's helemaal gratis! Een mooie actie om door te vertalen naar de winkel: bij aankoop van 100 gram Parmaham, 100 gram Mortadella gratis. 


Lees er hier alles over.