Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Saveurs: ambachtelijke ballen met de smaak van vroeger

De gehaktproducten van Saveurs zijn ontstaan uit een mooie familiehistorie. De oma van eigenaar Jean-Paul maakte vroeger heerlijke gehaktproducten in een grote rode Creuset. De smaak van oma’s gehakt is tot vandaag nog de basis van alle producten van Saveurs. Zo laat Jean-Paul heel Nederland genieten van échte ambachtelijke gehaktballen, met de smaak van vroeger.


Saveurs heeft een passie voor smaak.  Het recept is tijdens de afgelopen jaren elke keer weer verbeterd tot het heerlijke product dat nu wordt verkocht. De smaak en kwaliteit van de producten staat voorraan en mag nooit op worden ingeleverd. De producten worden dan ook hoog op smaak gemaakt.


Het gehakt van Saveurs wordt gemaakt van hoogwaardig kwaliteit vlees uit de regio. Het gehakt wordt op smaak gebracht met een huisgemaakte kruidenmix. Vervolgens worden de ballen, veelal met handwerk, in de diverse vormen gevuld.


Het gehaktbrood wordt aan de buitenkant van broodkruim voorzien, zodat deze een heerlijk krokant jasje heeft. De gehaktproducten worden vervolgens uitgebakken in de oven. Een unieke, ambachtelijke methode om de échte, volle vleessmaak goed naar boven te brengen.


Tip van de chef voor de consument:

Leg het gehaktbrood 10 minuten in de oven op 200 °C om het gehaktbrood weer dat lekkere krokantje te geven.
Deze heerlijke ballen in jouw toonbank?


Download het leaflet hiernaast om het bestelformulier online in te vullen.

Ons actie assortiment:

Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

XXL Gehaktbrood

Onderscheidt zich van het Saveurs gehaktbrood door de grovere maling en het gebruik van colorozo zout. Het gehakt kleurt door het gebruik van dit zout mooi roze van kleur.


102833 | VAC ± 2.25 KG

XL Gehaktbrood

Het befaamde gehaktbrood van Saveurs maar dan met een maatje meer. Dik gesneden op z’n lekkerst. Ideaal voor het maken van belegde broodjes. Tip: leg de plakken enkele minuten tussen de contactgrill.


102820 | VAC 1 KG

Gehaktbrood

Het kloppende hart van Saveurs. Het gehaktbrood wordt met de hand gevormd en gepaneerd, zoals Vlaamse oma Fien het zou doen. Ouderwets, vanuit het hart.


102826 | DS 2x520 GRAM

Gehaktbrood

Het kloppende hart van Saveurs. Het gehaktbrood wordt met de hand gevormd en gepaneerd, zoals Vlaamse oma Fien het zou doen. Ouderwets, vanuit het hart.


102834 | DS 5x500 GRAM


Borrel gehaktbrood

Het kloppende hart van Saveurs, maar dan een maatje kleiner. Hij doet zijn naam eer aan. Mes erin steken, potje ‘Gehaktbroodjes Mosterd’ erbij serveren en je hebt écht een originele borrelhap op tafel staan!


102828 | DS 6x350 GRAM


Mini gehaktbroodje

De mini variant. Het lekkere krokante laagje en het smeuïge gehakt dragen bij aan een ultieme Bourgondische beleving. Zeer smakelijk als borrelhapje, met wat ‘Gehaktbroodjes Mosterd’.


350492 | BAK ± 70x35 GRAM

Gehaktbroodjes mosterd

Gemaakt om perfect aan te sluiten bij de milde smaak van het gehaktbrood. De mosterd heeft een hele uitgebalanceerde smaak (zoet-zuur balans), is fris en niet te sterk van smaak.


202608 | DS 12x210 ML


Meatballs

De vertrouwde mini gehaktbroodjes, maar dan zonder paneermeel.


451574 | BAK 2.5 KG

Indische balletjes

Ovengebakken borrelballetjes met een Oosterse inslag. Kruidig met een licht pikantje.. Heerlijk als borrelhapje, door een wokgerecht of in de satésaus!


102832 | BAK 1 KG

Balletjes teriyaki

Deze balletjes zitten volop kruiden en zijn gemarineerde met een Oosterse marinade. Hierdoor zijn ze zeer smakelijk bij een Oosters gerecht of natuurlijk... gewoon uit het vuistje bij de borrel!


451574 | BAK 1 KG

Balletjes cranberry

De cranberry gehaktballetjes zijn een ideale traktatie. De cranberry geeft het gehaktballetje een sterke en zoete smaak. Tevens ideaal voor bij de warme maaltijd.


451580 | BAK 1 KG

Balletjes truffel

Deze balletjes zijn een ware delicatesse... De Italiaanse zomertruffel en het gebruik van Livar vlees geeft deze balletjes een luxe tintje. Wat een verwennerij! Heerlijk in combinatie met een bearnaisesaus, of besprenkeld met olijfolie.


451581 | BAK 1 KG

Albondigas tapasballetjes

Deze Spaanse, ofwel tuinkruiden balletjes, worden gemaakt van varkens- en rundvlees uit de regio. De Albondigas tapas balletjes zijn op zijn lekkerst in combinatie met de Albondigas saus.


506654 | BAK 1 KG


Albondigassaus

Met een passe-vite zijn tomaten en geroosterde paprika tot een grove, licht pikante tomantensaus gemixt. Speciaal ontwikkeld voor bij de Albondigas balletjes. Ook als basissaus bij de pasta of op pizza of focaccia smaakt hij heerlijk.


202612 | EMMER 900 GRAM

Gehaktballetjes in tomatensaus

De meatballs in Saveurs’ beruchte tomatensaus. De saus is gemaakt van heerlijk rijpe tomaten met Italiaanse specerijen. Een goedgevulde saus die perfect smaakt bij je favoriete pasta!


451570 | BAK 2 KG