De gehaktproducten van Saveurs zijn ontstaan uit een mooie familiehistorie. De oma van eigenaar Jean-Paul maakte vroeger heerlijke gehaktproducten in een grote rode Creuset. De smaak van oma’s gehakt is tot vandaag nog de basis van alle producten van Saveurs. Zo laat Jean-Paul heel Nederland genieten van échte ambachtelijke gehaktballen, met de smaak van vroeger.
Saveurs heeft een passie voor smaak. Het recept is tijdens de afgelopen jaren elke keer weer verbeterd tot het heerlijke product dat nu wordt verkocht. De smaak en kwaliteit van de producten staat voorraan en mag nooit op worden ingeleverd. De producten worden dan ook hoog op smaak gemaakt.
Het gehakt van Saveurs wordt gemaakt van hoogwaardig kwaliteit vlees uit de regio. Het gehakt wordt op smaak gebracht met een huisgemaakte kruidenmix. Vervolgens worden de ballen, veelal met handwerk, in de diverse vormen gevuld.
Het gehaktbrood wordt aan de buitenkant van broodkruim voorzien, zodat deze een heerlijk krokant jasje heeft. De gehaktproducten worden vervolgens uitgebakken in de oven. Een unieke, ambachtelijke methode om de échte, volle vleessmaak goed naar boven te brengen.
Tip van de chef voor de consument:
Leg het gehaktbrood 10 minuten in de oven op 200 °C om het gehaktbrood weer dat lekkere krokantje te geven.