De Corona is een stukje rib, met alleen de wervelbeentjes verwijderd. Hierdoor is het vlees makkelijk te portioneren. Je kunt het ook in zijn geheel braden. Op de grill is dit stuk vlees een topper.
De Corona is een stukje rib, met alleen de wervelbeentjes verwijderd. Hierdoor is het vlees makkelijk te portioneren. Je kunt het ook in zijn geheel braden. Op de grill is dit stuk vlees een topper.
Gehele uitgebeende varkensrib/filet. Dit product is zeer geschikt om filetlapjes van te snijden. Door het hoge vetgehalte blijft het vlees lang mooi op kleur en heeft het geen vochtverlies. Tip: rosé braden!
Varkenshaasje zonder ketting, per stuk verpakt. Er hoeft niets aan te gebeuren. Je kunt de solomillo in zijn geheel braden of er medaillons van maken. Heerlijk van smaak!
Dikgesneden vleesribben van de buik. Door de dikke laag van het vlees hebben deze ribben een zachte bite. Per 2 stuks verpakt in vacuüm.