Datum: 26/07/2019

Topper op de barbecue: Spaans varkensvlees van Batallé el Único

Deel dit nieuws
terug naar
nieuwsoverzicht
VAV: Nee
VDB: Nee
Arts: Nee
Inhoud:

Soms zijn er dingen die je niet vaak genoeg kunt benadrukken. De kwaliteit en smaak van het Spaanse varkensvlees van

Batallé el Único is daar een voorbeeld van. Op het oog is het een varken met lange donkere haren en zwarte hoeven. Maar het grote geheim zit echter onderhuids: een perfecte en uitgesproken infiltratie van vet in de spieren, waardoor het vlees onvergelijkbaar mals, sappig en smaakvol is. Eenmaal geproefd is voor altijd fan!


Wij kunnen de volgende producten zeer aanbevelen voor in je barbecue assortiment:

Corona

De Corona is een stukje rib, met alleen de wervelbeentjes verwijderd. Hierdoor is het vlees makkelijk te portioneren. Je kunt het ook in zijn geheel braden. Op de grill is dit stuk vlees een topper.

Lomo

Gehele uitgebeende varkensrib/filet. Dit product is zeer geschikt om filetlapjes van te snijden. Door het hoge vetgehalte blijft het vlees lang mooi op kleur en heeft het geen vochtverlies. Tip: rosé braden!

Solomillo

Varkenshaasje zonder ketting, per stuk verpakt. Er hoeft niets aan te gebeuren. Je kunt de solomillo in zijn geheel braden of er medaillons van maken. Heerlijk van smaak!

Premium Ribs

Dikgesneden vleesribben van de buik. Door de dikke laag van het vlees hebben deze ribben een zachte bite. Per 2 stuks verpakt in vacuüm.

Titel
Benieuwd naar het complete assortiment? Vraag naar meer informatie bij één van onze vertegenwoordigers, of klik op de folder hiernaast om meer te lezen over de producten en het verhaal achter dit bijzondere varken. »