Datum: 01/08/2018

Verkiezing Leukste Slagerij 2018

Deel dit nieuws
terug naar
nieuwsoverzicht
VAV: Ja
VDB: Ja
Arts: Ja
Inhoud:

Heeft jouw slagerij tevreden klanten, is de inrichting sfeervol, zijn de medewerkers vriendelijk én is het een feest om jouw slagerij te bezoeken? Dan maakt jouw slagerij kans om verkozen te worden tot Leukste Slagerij 2018.


Stichting Slavakto organiseert in 2018 voor het eerst de verkiezing die tijdens de Slavakto, naast de andere vakwedstrijden, plaats zal vinden. Bij de Leukste Slagerij 2018 bepaalt de consument de provinciekampioen. De twaalf provinciewinnaars gaan met elkaar de strijd aan tijdens live finalerondes op maandag 5 november.


Bij deze verkiezing staan het team en de winkel centraal. De deelnemende slagerijen moeten zoveel mogelijk stemmen proberen te vergaren. Dit doen ze door heerlijke producten te verkopen, creatief te zijn en de gunfactor van de consument voor zich te winnen. 


Per provincie wordt de slagerij met de meeste stemmen en het hoogste cijfer als provinciewinnaar uitgeroepen. Ook krijgen zij daarmee automatisch een plekje in de landelijke finale tijdens de eerste dag van Slavakto.


Meedoen?

Slagerijen die mee willen doen aan de wedstrijd kunnen zich tot en met 13 september opgeven via www.leuksteslagerij.nl. Consumenten kunnen vervolgens stemmen op de slagerijen die zich hebben aangemeld van 17 september tot en met 12 oktober. Op 15 oktober worden de provinciewinnaars bekendgemaakt. Deze provinciewinnaars zullen vervolgens - met hun teams - op de eerste dag van Slavakto door een vakjury én het publiek beoordeeld worden op hun live opdrachten. Na deze ronde zal de landelijke winnaar 'Leukse Slagerij 2018' bekend worden gemaakt.